Dr. Stephen T. Chang: Handboek voor volledige zelfgene…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 123x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Dr. Stephen T. Chang: Handboek voor volledige zelfgenezing

Aanwijzingen en oefeningen volgens het medische Tao-systeem


Dit kunt u voor uzelf doen: ziekten genezen en voorkomen, pijn en klachten verzachten, een heerlijk gevoel van welbevinden doen ontstaan en uw eigen leven actief verlengen.
En u kunt het zelf doen: zonder hulpmiddelen, zonder apparaten, zonder assistentie, zonder medicijnen. De zogeheten innerlijke oefeningen van het Tao van de revitalisering - die u in dit boek systematisch worden verklaard en toegelicht en die u dagelijks zonder inspanning of moeite kunt doen - berusten op het principe van de natuurlijke harmonisering van de energiestroom van het lichaam.
Als door dit principe van preventie geen kleine gezondheidsstoornissen kunnen ontstaan, ontwikkelen zich ook geen ernstige ziekten, en als we geen ernstige ziekte krijgen, sterven we niet voortijdig. Het voo rnaamste streven van het Tao van de revitalisering is het leven van de mens door instandhouding van de gezondheid van alle organen aangenamer te maken en te verlengen.
Grijp de kans, die deze ideale combinatie van de oude Chinese wijsheid op het gebied van geneeskunst en de eisen van het moderne medische denken, u biedt! Kies voor een langer leven in welbevinden en gezondheid!


Uitg. Direct Home Shopping, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

kstgez

1804

P011218


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.