Donna Leon - Verborgen bewijs

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 163x bekeken
  • Datum geplaatst 9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

**Donna Leon - Verborgen bewijs** €.2,95 (223 blz)
Gebonden versie, prima staat!
In een Venetiaans appartement wordt het lijk van een rijke oudere vrouw aangetroffen. Haar Roemeense huishoudster, de belangrijkste verdachte, is verdwenen. Als ze kort daarop wordt aangehouden terwijl ze de grens probeert over te steken slaat ze op de vlucht en komt onder een aankomende trein. De vrouw blijkt een aanzienlijke som geld bij zich te hebben en haar papieren zijn duidelijk vervalst. Dossier gesloten.
Maar als de buurman van de weduwe terugkomt van een zakenreis, blijkt dat de huishoudster het nooit gedaan kan hebben. Ze had domweg niet genoeg tijd om de moord te plegen en vervolgens haar trein te halen. Bovendien blijkt het geld helemaal niet gestolen te zijn.
Commissaris Guido Brunetti besluit de zaak op eigen houtje te onderzoeken. En wanneer hij meer te weten komt over de familie van het slachtoffer wordt duidelijk dat de moord niet gemotiveerd was door hebzucht, maar eerder door passie en lust. Het zou echter ook kunnen dat Brunetti zijn onderzoek op de verkeerde doodzonde richt...
Excl. verzendkosten.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.