DONKER VUUR - Lynn Austin

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DONKER VUUR - Lynn Austin
Vertaling: P.J. de Gier
Historische roman/Christelijk
Voorhoeve 2014 3e druk (488 blz)
Paperback
In goede staat
€ 7,95
Verzenden kosten koper: Pakket (634gr)
ISBN: 9789029720274

Twee vrouwen op zoek naar zichzelf - in de verschrikkingen van de oorlog

1861. De burgeroorlog tussen het noorden en het zuiden van de Verenigde Staten breekt uit. De noordelijke staten willen in het hele land de slavernij afschaffen, maar de zuidelijke staten zijn bereid om hun recht op het houden van slaven met hand en tand te verdedigen. In die turbulente wereld, verscheurd door oorlog, moeten twee jonge vrouwen hun weg vinden.

Julia Hoffman leidt een zorgeloos leven in de gegoede kringen. Ze wordt verliefd op Nathaniel Greene, een fel tegenstander van de slavernij. Hij vindt haar echter te oppervlakkig. Geschokt besluit Julia haar leven een wending te geven en ze meldt zich aan als verpleegster aan het front. De verschrikkingen van de oorlog, die ze nu van nabij meemaakt, veranderen haar leven ingrijpend.

Phoebe Bigelow is ongelukkig in haar uitzichtloze bestaan. Wanneer de kans zich aandient, vlucht ze weg en sluit zich aan bij het leger. Maar daar ontdekt ze dat ze niet kan wegvluchten voor wie ze werkelijk is.

Donker vuur is het tweede deel in Lynn Austins meeslepende trilogie over de Amerikaanse burgeroorlog en het vervolg op Bevrijdend licht. 

Meer titels van Lynn Austin: 
Eva's dochters
De boomgaard
Bevrijdend licht


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.