MarktPlaza

Domburg, vakantie op toplocatie op 300 m. van strand.

550x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom bij één van de mooiste vakantie appartementen van Domburg, 300 m van het strand met zelfs zicht op zee.

Klik op de website www.domburgholiday.com hieronder voor beschikbaarheid, prijzen en fotos.

Aan de golfbaan met zelfs zicht op zee tegen de duinen op 300 m. van strand en zee ligt ons nieuwe recreatie appartement " Residence Ruimzicht nr 28 " !!!!!!!!! Beleef Domburg en reserveer nu uw vakantie op toplocatie op 300 m van het strand De huurprijs variëert van € 420 tot € 1295 per week, weekenden en midweken buiten het seizoen mogelijk. Strandcabine en bolderkar zijn eventueel, tegen bijbetaling, ook beschikbaar. Kijk voor meer info onderaan deze blz. op: www.domburgholiday.com Heeft u Intresse om dit mooie appartement (nr. 28) te huren, stuur dan een email naar:

raaijen@zeelandnet.nl of bel met 06-22480822 . Het appartement (nr.28) ligt op één van de mooiste locaties in het gebouw op de 2e verdieping aan de golfbaanzijde (de zonnige zuid-west kant) en heeft de volgende indeling:

Een gezellige lichte woonkamer met een ruim zonnig balkon, een moderne open keuken, kompleet ingericht en voorzien van alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron en inductiekookplaat. Er zijn 2 slaapkamers (1 met een dubbelbed van 2x80x200 en 1 met 2 eenpersoonsbedden van 80x200). Er is een moderne lichte badkamer met wastafel, douche en toilet. Verder is er een aparte ruimte met wasmachine. Vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui op het ruime zonnige balkon met een schitterend uitzicht over Walcheren en zelfs zicht op zee, u kunt vanuit ons appartement zelfs de schepen zien varen. Lift en fietsenstalling zijn aanwezig, plus een ruime goed bereikbare eigen parkeerplaats in bovenste parkeerkelder (-1).

Het nieuwe appartement ligt op toplokatie tegen de golfbaan met de duinen als achtergrond. U kunt hier eindeloos wandelen, gewoon naar het strand gaan of relaxen op uw eigen balkon. Het bekende Domburgse zwemparadijs "De Parel"met sauna, wellness en sport is op korte loopafstand. Wat is er mooier om na ieder uitstapje, strandbezoek of winkelen in Domburg te kunnen uitrusten in dit gezellig appartement. U ziet, alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in Domburg voor u en uw gezin zijn aanwezig.

Voor meer info, stuur gerust een mail, wij informeren u graag. Ons email adres is: raaijen@zeelandnet.nl

Kijk voor Résidence Ruimzicht appartement 28 op: www.domburgholiday.com