MarktPlaza

DJ-Mixer, Numark DXM-09

235x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een leuke en goede stereo dj-mixer in goede conditie. Een mooie aanvulling op een bestaande stereo-set of als een mooie basis om een stereo-set op te bouwen. Handig om in te bouwen in een DJ-bar of flightcase. In goed werkende en prima conditie, direct in te zetten. Voorzien van veel opties, waaronder diverse kill-functies en zelfs geluidseffecten. Een dj-mixer van het merk Numark, model DXM-09.
Met 2 aansluitingen voor microfoon, een 3-voudige toonregeling en een booth aansluiting. Er is voorafluistering voor de stereo-kanalen en toewijsbare crossfading. Er zijn 2 separate masters die gescheiden van elkaar het volume voor de desbetreffende uitgangen kunnen regelen. Elk stereo-kanaal kan worden toegewezen aan de crossfader. Alle stereo aansluitingen zijn in tulp (RCA). De ingangen voor de microfoonkanalen zijn in jack. De uitgang voor master-A is in jack en in RCA. Alle andere uitgangen zijn in RCA. Kortom, een leuke stoere veelzijdige mixer voor veel verschillende toepassingen. Vind alle overige informatie gewoon op het internet, daarom hier geen verdere opsomming.

Bieden vanaf € 100,- euro.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Eventueel leverbaar met luidsprekers, subs, versterkers, microfoons, snoeren, statieven, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.