DIE EINDELOZE NACHT - Judith McNaught (2)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 6x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DIE EINDELOZE NACHT - Judith McNaught
Vertaling: Karina Zegers de Beijl
Roman
van Reemst/Areopagus 1996 (352 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 9,95
Verzenden kosten koper: Pakket (556gr)
ISBN: 9789041007520

Diana Fosters wereld stort in als ze in de roddelpers een foto ziet staan van háár verloofde met een blond Italiaans fototmodel, met wie hij zojuist getrouwd is. Behalve dat ze zich verraden voelt, staat ook de reputatie van haar familie op het spel; de inmiddels beroemde Fosters, die met veel zorg en moeite het glossy magazine Foster's Beautiful Living hebben opgebouwd.

Diezelfde avond moet Diana naar het veel besproken liefdadigheidsbal, waar iedereen die tot de Texaanse high society behoort, in zijn mooiste outfit zal verschijnen. En ook de pers zal niet ontbreken.
Diana is niet van plan de aanwezigen te laten smullen van haar ellendige situatie en verschijnt met opgeheven hoofd in een oogverblindende jurk. Maar makkelijk is het niet: ze voelt alle ogen op zich gericht en hoort de mensen achter haar rug roddelen.
Als ze in haar eentje op het balkon staat bij te komen, komt er een aantrekkelijke jonge man op haar af met twee glazen champagne. Diana is hoogst verbaasd en herkent tenslotte Cole Harrison, de stoere jongen uit haar jeugd die de paarden verzorgde en waar ze altijd een zwak voor had!
Maar de grootste verrassing van de avond moet nog komen: Cole staat op het punt een krankzinning voorstel te doen. Zowel Diana als de aanwezigen zullen de schok van hun leven krijgen...

Meer titels van Judith McNaught:
Verscheurd door het verleden
Gefluister in de nacht
De magie van de nacht


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.