MarktPlaza

Design Queen of Love Troon – Barok – KORTING

224x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Prijs normaal: 837,40 echter in het Powder Blue nu voor 590 euro, nog slechts 1 exemplaar
Let op het is een nieuwe troon, biedingen sturen heeft geen effect, de stoel zit nog nieuw in doos en kan opgehaald worden bij onze opslag of deze kan tegen betaling verstuurd worden.
In andere kleuren ook mogelijk echter voor de prijs van 837,40 euro.

Deze Queen of Love troon is echt een eyecatcher in het interieur, de troon is modern en verkrijgbaar in leuke kleuren en is ideaal te combineren met andere leuke items uit de Design of Love collectie. De tronen zijn niet alleen geschikt voor binnen maar zijn ook nog eens weerbestendig en kunnen dus ook staan te stralen op een terras, balkon of onder een mooie boom op het gras.
Afmetingen:
Totale Hoogte: 112,5 cm
Zit hoogte: 38 cm
Diepte: 98 cm
Breedte: 103,5 cm

Famozo is al 11 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta, J-Line, Leeff, Myyour, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic