MarktPlaza

Design Lounge Bed Wave

314x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Het is zo lekker om, als het beter is, lekker met een boek of een drankje te relaxen buiten en of dit nu in de zon is of in de schaduw dat maakt verder niet uit. En hoe lekker is het als je dit comfortabel kunt doen en dat kan op dit mooie Lounge Bed Wave uit de MyYour collectie. Dit Wave Bed is verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties en je kunt ook nog eens kiezen uit de 1-persoons of 2-persoons versie.
Chillen kan je nieuwe hobby worden op deze mooie Wave.
Merk: MyYour
Model: Wave
Materiaal: PVC 70% PES 30% (voor binnen- en buitengebruik)

Afmetingen:
1 Persoons (prijs: 938 euro):
Lengte: 240 cm en 210 met het kussen omgevouwen
Breedte: 80 cm / Dikte: 15 cm
2 Persoons (prijs 1540 euro):
Lengte: 240 cm en 210 met het kussen omgevouwen
Breedte: 140 cm / Dikte: 15 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, projectinrichting, boho chique, bohemian style, ibiza look