Den Haag wie wat waar - Jan Vreeswijk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2006, 80 blz. boordevol zwart/wit foto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D37]

Boek met 350 foto's van Den Haag, Scheveningen en Loosduinen. Foto's van kerk en sport: ADO, Aad Mansveld en Holland Sport. Foto's van politie, brandweer en Rode Kruis, Haagse Passage, Scheveningse haven, Renée and the Alligators. Veel foto's uit het bedrijfsleven van toen o.a. bakkers, slagers, kruideniers, groenteboeren en melkboeren en aandacht voor oude schoolfoto's. De foto's geven een beeld van leven en werken in Den Haag van toen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.