De zoon uit Spanje - Tessa de Loo

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 76x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2006, 144 blz. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D5]

Bardo de Windt is ooit door zijn vader het huis uit gezet en sindsdien hebben ze elkaar nooit meer teruggezien. De rebelse Bardo leidt een zwervend bestaan in Spanje als hij dertig jaar later hoort, dat zijn vader op sterven ligt. Om - voordat het te laat is - vader en zoon met elkaar te verzoenen, heeft de enige dochter van het gezin contact met hem gezocht en hem weten over te halen naar Nederland te komen. Als Bardo verschijnt, laaien de oude conflicten echter weer op.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.