De zevende encycliek van Johannes Paulus II

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 86x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1988, 80 blz. met kleurenfoto's. Boekje heeft lichte verkleuring; in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B4]

Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Populorum progressio heeft Paus Johannes Paulus II op 30 december 1987 een nieuwe sociale encycliek gegeven, getiteld: 'Sollicitudo rei socialis'
Met deze encycliek wil de paus: 'de continuïteit en de voortdurende vernieuwing van de sociale leer bevestigen' want deze: 'vormen een bewijs van de blijvende waarde van de leer van de Kerk'.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.