MarktPlaza

De zevende dag/Het oordeel/De verkeerde man - David Ellis

66x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

3 boeken van David Ellis. 2 in heel goede staat en 1 vlekkerige vergeling aan zijkant/bovenzijde en onderzijde (zie fotos). Mogen ook los weg.

De verkeerde man (los voor 5,50 euro)
Advocaat Jason Kolarich neemt de verdediging op zich van een dakloze veteraan die in Irak heeft gevochten. De man staat terecht voor de moord op een vrouw. Als Jason verder graaft in de zaak komt hij tot de ontdekking dat zijn cliënt waarschijnlijk onschuldig is en door anderen als pion is gebruikt in een vuil spel.

Het oordeel (vlekkerige vergeling, zie fotos) (los voor 3 euro)
Advocaat Jon Soliday is de topadviseur van senator Grant Tully - een ambitieuze man die alles in het werk stelt om voor de Democraten als gouverneur gekozen te worden. Jon en de senator zijn al jarenlang bevriend met elkaar. Ze delen echter ook een duister geheim: een nacht vol alcohol en drugs die resulteerde in de dood van een jonge vrouw. Twintig jaar later ontvangt Jon een anonieme brief waarin wordt geëist dat hij 250.000 dollar betaalt in ruil voor zijn stilzwijgen. Hij vraagt zich af wie er allemaal op de hoogte zijn van het noodlottige incident uit 1979. Plotseling wordt hij in het nauw gedreven door twee jongens die destijds zijn ondervraagd. Is het toeval dat ze juist nu naar voren komen? Jon weet dat iemand heeft gelogen over wat er twintig jaar geleden is gebeurd. Hij vreest dat diezelfde persoon baat kan hebben bij zijn veroordeling. Maar wie?

De zevende dag (los voor 7 euro)
Juni 1989. In de aula van een universiteit worden de verminkte lichamen van zes vrouwen gevonden. De moorden vertonen overeenkomsten met de groteske songteksten van een punkband. Voor Terry Burgos, de conciërge die de moorden bekent, zijn de teksten een bevel van God om zondaren te elimineren. Voor de jonge officier van justitie Paul Riley betekent deze zaak een oppepper voor zijn carrière.
Vijftien jaar later is Paul Riley een prominente advocaat. Dan wordt de politie geconfronteerd met een nieuwe reeks moorden waarbij de slachtoffers gruwelijk zijn verminkt. Riley beseft dat de twee zaken met elkaar verband houden. Heeft hij lang geleden de verkeerde man veroordeeld? En hij wordt gekweld door de laatste woorden van Terry Burgos: Ik ben niet de enige.

Ophalen is mogelijk. Verzending met bijtelling verzendkosten na ontvangst betaling.

Zie ook mijn andere advertenties.