De Vyerige Colom - Verthonende De 17 Nederlandsche Pro…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 32x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, 1993, 110 blz. waarvan het merendeel eenzijdig is bedrukt, kaarten in kleur. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [498]

Naast de grote cartografen uit de zeventiende eeuw als Blaeu, Hondius e.a., was Jacob Colom slechts een kleine coryfee. Toch werd zijn atlas met zevenenveertig kaarten van de zeventien - ooit verenigde - Nederlanden (de tegenwoordige Benelux) vele malen herdrukt, waarschijnlijk wegens het handzame formaat en de toegevoegde beschrijvingen. De kaarten (in kleur) zijn nu zonder de beschrijving fotomechanisch herdrukt. Het resultaat is een zeer fraaie uitgave voor historici en liefhebbers van oude kaarten en streekgeschiedenis.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.