De Regels Van De Kookkunst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

 James Peterson

 

Gids/naslagwerk bedoeld als uitleg voor keukentechnieken. Met basishandelingen als het schillen en snijden van groente en fruit, enkele recepten voor bouillons, vinaigrette, emulsie-sauzen, pastadeeg enzovoort, gevolgd door bereidingstechnieken als koken, sauteren enzovoort van groente, vis en schaaldieren, gevogelte en eieren en vlees. Het boek wordt afgesloten met het hoofdstuk 'Begin bij het begin' waarin het schoonmaken en fileren van vis, het uitbenen van groot vlees en een konijn wordt uitgelegd. Met een verklarende woordenijst waarin omstandig begrippen en technieken worden uitgelegd. Alles wordt aan de hand van werkfoto's (1100) beschreven.

Verz.kosten voor koper

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.