DE POKERBIJBEL - Lou Krieger

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 83x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE POKERBIJBEL

Lou Krieger

Hoe U Succesvol Poker Speelt

Poker is het populairste kaartspel ter wereld. Het spel verenigt kennis, geluk, kansverhoudingen en het vermogen om in te schatten wat uw tegenstander in zijn hand heeft. Vervolgens hebt u de moed en het vertrouwen nodig om geld op uw gemaakte keuzes in te zetten.
Lees over de vijf meest populaire pokervarianten en leer de vaardigheden en technieken die u het vertrouwen zullen geven om aan elke pokertafel aan te schuiven en te winnen. Leer wanneer u het beste kunt spelen, welke basis-hands u wel en niet moet opgeven, hoe u kansverhoudingen berekent en hoe u uw tegenspelers met of zonder pokerface kunt misleiden.
Dit boek is zowel een handig naslagwerk als een didactisch opgezet leerboek. U hoeft het boek niet van kaft tot kaft te lezen als u de basisregels van het spel al kent, maar wel het een en ander over de meer geavanceerde strategie wenst te doorgronden. Als u wilt weten welke basis-hands voor elk van de vijf varianten de beste zijn, kunt u direct naar het relevante gedeelte bladeren. Moet u echter de grondbeginselen van het spel nog onder de knie krijgen, begin dan op de eerste bladzijde. Zo wordt u rustig voorbereid op de meer ingewikkelde pokerconcepten!
Lou Krieger heeft diverse boeken over poker geschreven en heeft meer dan 250 columns over pokerstrategie op zijn naam staan. Recentelijk werd hij door Casino Journal Magazine geroemd als een van de meest invloedrijke pokerauteurs van de afgelopen honderd jaar. Hij heeft gewerkt als mentor bij Poker School Online, een website waar men poker kan leren spelen. Op dit moment runt hij de website RoyalVegasPoker. Al zijn columns zijn online te raadplegen op zijn website, . Als hij niet over poker schrijft, is Lou te vinden in de pokerhallen van Zuid-Californie

Uitgave Veltman

Hardcover, 256 pagina's

In NIEUWSTAAT

(CDJK)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.