De natuurlijke keuken

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De nieuwe manier van gezond koken.

door André Dominé, Ruprecht Stempell en Peter Feierabend.

Uit de reeks Culinaria van Könemann.

Fraaie hardcover met omslag,

27,5 x 32,5 cm.

460 pagina`s.

Gezond eten en een schoner milieu worden voor veel mensen steeds belangrijker.

Als gevolg hiervan kopen consumenten steeds vaker biologisch verantwoorde producten. Natuurvoeding is niet alleen gezond, maar ook erg lekker; met gezonde ingrediënten kunt u de heerlijkste maaltijden op tafel toveren.

Na een goede biologische maaltijd zal niemand meer kunnen beweren dat de natuurvoedingskeuken niet past bij mensen die van lekker eten houden.

De recepten in dit boek zijn eenvoudig te bereiden, zodat u naar hartelust in eigen keuken kunt kokkerellen.
In De natuurlijke keuken worden alle levensmiddelen, dranken, ingrediënten en recepten beschreven die de natuurvoeding zo aantrekkelijk maken. Naast plantaardige levensmiddelen als granen, fruit, groente, olie en azijn, wordt veel aandacht besteed aan dierlijke producten.
Door de talloze schandalen in de bio-industrie zijn dierlijke producten als vlees, vis, zuivel en eieren in een kwaad daglicht komen te staan.

In dit boek wordt duidelijk gemaakt dat u van de consumptie van deze producten echt niet hoeft af te zien.

Een lekker stukje vlees of kaas van een bedrijf waar de dieren leven als in de vrije natuur, is een delicatesse voor de liefhebber.

Graan

Fruit

Groente

Olie

Azijn

Zout

Honing

Suiker

Carob (vervangingsprodukt voor suiker)

Vlees

Gevogelte

Eieren

Vis

Melk en melkproducten

Dranken

Keukentechnieken

Biologisch tuinieren

Ecologische landbouw


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.