De natuurlijke keuken
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
De nieuwe manier van gezond koken.
door André Dominé, Ruprecht Stempell en Peter Feierabend.
Uit de reeks Culinaria van Könemann.
Fraaie hardcover met omslag,
27,5 x 32,5 cm.
460 pagina`s.
Gezond eten en een schoner milieu worden voor veel mensen steeds belangrijker.
Als gevolg hiervan kopen consumenten steeds vaker biologisch verantwoorde producten. Natuurvoeding is niet alleen gezond, maar ook erg lekker; met gezonde ingrediënten kunt u de heerlijkste maaltijden op tafel toveren.
Na een goede biologische maaltijd zal niemand meer kunnen beweren dat de natuurvoedingskeuken niet past bij mensen die van lekker eten houden.
De recepten in dit boek zijn eenvoudig te bereiden, zodat u naar hartelust in eigen keuken kunt kokkerellen.
In De natuurlijke keuken worden alle levensmiddelen, dranken, ingrediënten en recepten beschreven die de natuurvoeding zo aantrekkelijk maken. Naast plantaardige levensmiddelen als granen, fruit, groente, olie en azijn, wordt veel aandacht besteed aan dierlijke producten.
Door de talloze schandalen in de bio-industrie zijn dierlijke producten als vlees, vis, zuivel en eieren in een kwaad daglicht komen te staan.
In dit boek wordt duidelijk gemaakt dat u van de consumptie van deze producten echt niet hoeft af te zien.
Een lekker stukje vlees of kaas van een bedrijf waar de dieren leven als in de vrije natuur, is een delicatesse voor de liefhebber.
Graan
Fruit
Groente
Olie
Azijn
Zout
Honing
Suiker
Carob (vervangingsprodukt voor suiker)
Vlees
Gevogelte
Eieren
Vis
Melk en melkproducten
Dranken
Keukentechnieken
Biologisch tuinieren
Ecologische landbouw