De meest gestelde vragen aan de kinderarts - H. van Ti…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 126x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2000, 296 blz. met tekeningetjes. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [388]

In 35 hoofdstukken vertelt een kinderarts over gezondheid en ziekten bij kinderen. De ontwikkeling wordt gevolgd vanaf de tijd vóór de geboorte tot en met de puberteit. De indeling van het boek is zeer overzichtelijk. Elk hoofdstuk heeft een eigen onderwerp, terwijl ook de samenhang van het geheel niet ontbreekt. De goed te volgen verteltrant en begrijpelijke taal, aangevuld met schema's, diagrammen en vaak grappige zwart-wittekeningen, maken het lezen gemakkelijk. Het is een veelzijdig boek, dat vooral bij jonge ouders in een behoefte zal voorzien. De inhoud is zeer praktisch gericht, bijvoorbeeld in het hoofdstuk 'slaapproblemen' of bij de onderdelen 'eetstoornissen' en 'vergiftigingen'. Het boek is bijzonder geschikt als naslagwerk, behalve voor ouders, ook voor jeugdverzorgers, leraren en werkers in de gezondheidszorg.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.