De lucht zo grijs als haring

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2017, 100 blz. met tekeningetjes. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [417]

Duizenden kinderen van zes tot twaalf jaar doen ieder jaar mee met de dichtwedstrijd Kinderen en Poëzie van het Poëziepaleis. Ze schrijven, thuis of na een poëzieles in de klas, een gedicht en sturen dat op. Zo ontstaat een bonte verzameling van gedichten: rijmende verzen, grappige verhalen, stoere anekdotes, gekke mededelingen en prachtige beschrijvingen. In deze bundel staan de honderd mooiste inzendingen van 2016-2017, uitgekozen door de vakjury onder leiding van dichter en schrijver Hans Hagen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.