De lekkerste recepten voor de barbecue - Monique Pivot

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 49x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover (22x28cm), uitgave 2005, 93 blz. In kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [688]

Ondertitel: Originele, eenvoudig te bereiden gerechten met vlees, vis, groenten en fruit, voor een heerlijke barbecue met familie en vrienden. Originele, eenvoudig te bereiden gerechten met vlees, vis, groenten en fruit, voor een heerlijke barbecue met familie en vrienden.

Wie barbecue zegt, denkt spontaan aan lange, warme zomeravonden waarop je gezellig met vrienden geniet van heerlijke gerechten. Als inspiratie vindt u in dit boek een waaier aan zowel vlees- en visgerechten als recepten met groenten, fruit en kaas. Wat dacht u van zalmspiesjes met laurier en citroen of gegrilde geitenkaasjes met specerijen? Voorzien van een uitgebreid ingrediëntenregister en geïllustreerd met verrukkelijke foto's is dit Grote barbecuekookboek een waardevol receptenboek voor elke barbecueliefhebber!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.