DE KUNST VAN HET GELUK - Dalai Lama

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 30x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE KUNST VAN HET GELUK
Over de zin van het leven
Dalai Lama

Op een fenomenale wijze wordt het boeddhisme zoals deze Dalai Lama dat predikt tegenover de westerse manier van denken gezet. Het geeft een inzicht in een manier van met de wereld omgaan die levens kan veranderen.
Een boek om beetje bij beetje door te lezen en in je eigen leven in te passen! Briljant!
 
Dit is een boek waar iedereen uit kan leren. Het maakt niet uit of je christen, moslim, boedist of niet gelovig bent. Dit is een man die bekend is over de hele wereld en zich niet te groot voelt om een praatje te maken met een onbekende. Of het nou de schoonmaker is van een hotel of de president van de verenigde staten hij behandeld iedereen gelijk en is zeer geintreseerd in zijn medemens.
Heb je destructieve gevoelens zoals haat, woede of wraak besef dan dat je jezelf daar meer mee kapot maakt dan je vijand. Besef dat je vijand ook een mens is met een huishouden en een baan. Besef dat hij je alleen kan krenken als hij jou tegen komt en dat is geen 24 uur per dag.
Zit je echter met zo'n persoon in je hoofd, besef dan dat je je hele leven met je hersens moet doen. Doe het op een positieve manier laat je vijand zien dat het goed met je gaat dan doe je niks verkeerd en heb je toch gewonnen.
En 5 euro dat is gewoon geen geld voor een boek van dit kaliber.Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.