De koppositie - Roland van Kralingen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1999, 121 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D13]

De belangrijkste ontwikkelingen, gezien door bedrijfsleven en overheden, in kaart gebracht en geclusterd. Een inzicht in vogelvlucht in de snel veranderende wereld om ons heen.
Het boek geeft een indicatie over de vraag wat managers en ondernemers bezighoudt, waar hun prioriteiten liggen en wat hun verwachtingen zijn.
Een leerzaam boek voor iedereen in een lediginggevende positie, die zich bewust is van het feit dat anticiperen op veranderingen een voorwaarde is voor succesvol ondernemen en leidinggeven.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.