De geheimzinnige echtgenoot/Een liefde in Frankrijk - …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 28x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden zonder stofomslag, uitgave 1977, 647 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [GR2]

De geheimzinnige echtgenoot
In deze titel vol romantiek en spanning neemt Victoria Holt ons mee terug in de tijd, naar 18e eeuwse Engeland, waar we Jessica Clavering leren kennen. Jessica is een jonge vrouw die opgroeide op een landgoed met alle privileges die het leven kan bieden en er nu voor kiest om naar Australië te gaan en de liefde te volgen. In Australië wacht er echter nog iets anders op haar en haar nieuwe echtgenoot: de vondst van 's werelds grootste opaal, een edelsteen waarvan iedereen in de ban raakt... Jessica voelt zich steeds onveiliger, ook bij haar echtgenoot, en vreest voor haar leven.

Een liefde in Frankrijk 
Twee verschillende jongemannen vechten om de hand van de knappe achttienjarige Minella Maddox. De eerste jongeman bevindt zich dichtbij huis, hij is de zoon van de rijke familie Derringham. Maar ook de Franse graaf Charles-Augueste - arrogant, maar extreem aantrekkelijk - ziet in Minella zijn perfecte vrouw. Hij wordt ook wel ‘de duivel op het paard’ genoemd, want hij neemt wat hij wil. Minella heeft de huwelijkskandidaten voor het uitkiezen, of wordt de keuze voor haar gemaakt? In ‘Een liefde in Frankrijk’ neemt Victoria Holt je mee naar de roerige tijden van de Franse Revolutie in combinatie met een flinke scheut drama en romantiek.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.