De dromende dolfijn - Sergio Bambaren

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2004, 95 blz. Met een paar illustraties in kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D21]

Parabel over een jonge dolfijn die de conservatieve dolfijnenkudde verlaat op zoek naar de ideale surfgolf.

De Dolfijn is een verhaal over moed, over de strijd tegen onze angsten en over onze begrenzingen. Het herinnert ons eraan dat er meer is in het leven dan het oog kan zien; dingen die we alleen kunnen ontdekken als we onze eigen regels volgen. Het herinnert ons er tevens aan dat er een reden is voor ons bestaan en dat we meer spijt hebben van de dingen die we niet hebben gedaan dan de dingen die we wel hebben gedaan. Het is een verhaal over hoop die de wonderen van deze wereld voor ons ontsluiert, de wonderen waar we meestal geen oog meer voor hebben. Op onze reis door het leven is het de wil van het hart die onze bestemming bepaalt; want om ons doel te bereiken moeten we niet alleen 'doen' maar vooral dromen.
Volg je dromen, luister naar de stem in jezelf en laat Daniel Dolfijn je meenemen op de mooiste wonderbaarlijkste reis van alle: de reis die naar de vervulling van je levenswensen voert.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.