De crash van de financiële markten - George Soros

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 8x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2009, 277 blz. Vouwspoortje hoek kaft; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [30]

Ondertitel: Een update van de internationale kredietcrisis.

Een glasheldere en gedegen analyse van de kredietcrisis. De internationale kredietcrisis van George Soros verscheen nog vóór het omvallen van de Amerikaanse zakenbanken opmerkelijk dus hoe raak zijn analyse toen was. In De crash van de financiële markten vertelt Soros hoe tijdens dit afgelopen crisisjaar dingen gebeurd zijn die hij aanvankelijk voor onmogelijk hield, zoals het radicale ingrijpen door de overheid. Verder geeft hij nieuwe analyses van huidige situatie en gaat hij in op de mogelijke consequenties van de reddingspogingen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.