De Branson-Way - Richard Branson

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2009, 358 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [242]

Wie zegt dat u het spel volgens de regels moet spelen? In 'De Branson-way' deelt Richard Branson, de oprichter van de Virgin Group en een van de succesvolste Britse ondernemers ter wereld, zijn kennis van zaken en onthult hij de markante aspecten van zijn grootste en verrassendste deals.
Lees hoe Virgin uitgroeide tot een multinational van formaat, hoe Virgin Mobile USA het snelst groeiende bedrijf was dat een winst van meer dan een miljard dollar genereerde (sneller dan Microsoft, Google én Amazon) en hoe het Branson lukte om als eerste persoon ter wereld miljoenenbedrijven in acht verschillende branches op te zetten.
Richard Branson wisselt onmisbare adviezen af met opmerkelijke insiderinformatie en achtergrondverhalen van de grootste successen van Virgin.
'De Branson-way' is een dynamische, inspirerende en eerlijke gids voor succes in zaken en in het leven, of u nu werknemer, manager of ondernemer bent.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.