De beste keukens: China - Deh-ta Hsiung

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover (25x23 cm), uitgave 1999, 64 blz. in kleur. Eerste schutbladen hebben ezelsoortjes; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D24]

In dit fraaie boek worden in woord en beeld gerechten gepresenteerd, die uit verschillende delen van China afkomstig zijn. De Chinese keuken wordt gekenmerkt door een harmonieus samengaan van kleur, aroma, smaak en textuur. De voorbereidingen zijn tijdrovend, alle ingrediënten moeten in uniforme maten en vormen (plakjes, reepjes en blokjes) worden gesneden. Elk recept van voorgerecht tot en met dessert beslaat twee bladzijden, op de linker de benodigdheden en een puntsgewijze bereiding vergezeld van instructieve foto's, op de rechter een foto van het eindproduct. De Engelse titel luidt vertaald 'Klassiek Chinees', en zo zijn de gerechten dan ook, klassiek, daardoor bekend en daardoor ook in andere kookboeken genoemd. Het boek is mooi uitgegeven, vertaald door Kim MacLean (kookrubriek NRC Handelsblad), en goed voor de Nederlandse markt bewerkt. Op de harde kaft een schotel met kleine loempia's. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.