Davide Bollati - Skin Regimen (Hardcover/Gebonden)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 7x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Davide Bollati  -  Skin Regimen  (Hardcover/Gebonden)

De onmisbare lifestyle gids voor duurzame schoonheid van de huid

Davide Bollati (12 maart 1966) is een Italiaanse entrepreneur, het bekendst als voorzitter van de familiegroepbedrijven van Davines, Davines en [comfort zone].
Na een studie farmacie aan de Universiteit van Parma, verhuisde Davide naar de VS om een mastergraad in cosmetische wetenschap te behalen aan de Farleigh Dickinson University. Hij studeerde in maart 2008 ook af aan de Harvard Business School waar hij zijn opleidingsachtergrond verrijkte met het Owner/President Management Executive Program. In 1992 kwam hij bij de familiegroep na het opdoen van ervaring in andere schoonheidsbedrijven.
Davide Bollati begon zijn succesvolle carrière als chemicus productontwikkeling in het R&D lab in de groep die hij tegenwoordig leidt. Hij kwam vervolgens bij het marketingteam als productmanager voordat hij sales in de binnenlandse en later buitenlandse markt ontwikkelde. Dit alles leidde ertoe dat D. Bollati general manager en nu voorzitter werd.
Hij omschrijft zichzelf als een gepassioneerd dromer met zijn voeten stevig op de grond.
Zijn belangrijkste inspiratie in het bedrijf is de passie die hij heeft voor duurzame schoonheid, een combinatie van technologie en respect voor de omgeving die het nieuwe mantra wordt voor de Davines Group. Voor hem is schoonheid het goddelijke in onszelf. De oude Grieken koppelden schoonheid aan het goede. Vorm en inhoud, ethiek en esthetica, het is allemaal gerelateerd. De ingrediënten in de formules, het raffinement van de verpakking, de poëzie achter de rituelen, het draait allemaal om schoonheid.
Een van de belangrijkste projecten is momenteel de nieuwe productiefaciliteit in Italië, waarin duurzame schoonheid tot uitdrukking komt.
Davide Bollati en zijn familie streven sterk naar het bouwen van "groene" productielocaties; ze willen ze aan de wereld nalaten. Dit zal een natuurlijke volgende stap zijn in hun betrokkenheid bij duurzaamheid omdat de huidige fabriek ook al hernieuwbare energie gebruikt; ze investeren in compensatie van CO2 emmissie ; en hebben meer dan 20 lopende projecten op het gebied van duurzame schoonheid als onderdeel van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.
Schoonheid, architectuur, innovatie en duurzaamheid zijn de belangrijkste ideeën die hem drijven in zijn werk.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.