David Dewulf - Mindfulness (Nieuw)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

David Dewulf  -  Mindfulness  (Nieuw)

BCZ

215 pagina's

een pad van vrijheid

"David Dewulf is arts en reeds jaren werkzaam met mindfulness. Hij werkt samen met UGent en KULeuven voor opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Hij introduceerde mindfulness voor preventie en depressie in Vlaanderen en richtte het Instituut voor Aandacht & Mindfulness op.

Mindfulness, een Oosters begrip, is een meditatievorm en de laatste jaren enorm populair geworden in de Westerse wetenschappelijke wereld. Ook in Vlaanderen en Nederland heeft het een belangrijke impact op de geneeskunde, psychiatrie en psychologie.
Dit boek presenteert de ruimere structuur waarin Mindfulness al gedurende 2500 jaar floreert. Er worden oefeningen en praktische inzichten gebracht, die hun oorsprong vinden in de klassieke traditie van Mindfulness. Daarnaast worden er ook invalshoeken aangeboden uit de psychologie en de Mind/Body geneeskunde
Dit boek is geschreven vanuit de auteur zijn jarenlange ervaring met de klinische programma s MBSR en MBCT. Deze termen staan voor Mindfulness-based Stress Reduction en Mindfulness-based Cognitive Therapy . Deze programma s, waarvan het effect wetenschappelijk is aangetoond, combineren Oosterse wijsheid met Westerse psychologie en zijn uiterst geschikt voor de aanpak van stress, angst, pijn en preventie van depressie.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.