DANSEN IN HET BOS - Anja Elshout

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 70x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DANSEN IN HET BOS - Anja Elshout
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr
Callenbach 2003 (186 blz)
Paperback
In goede staat
€ 4,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (317gr)
ISBN: 9789026611698

Julia is samen met haar vader en broertjes verhuisd van de stad naar het geboortedorp van haar moeder. Al haar vrienden en haar vertrouwde school heeft ze achter moeten laten. Haar moeder is een paar maanden weg om haar verdriet te verwerken, na de plotselinge dood van Julia's tante. Julia mist haar moeder, maar is tegelijk ook boos op haar, omdat ze hen in deze moeilijke tijd alleen laat.
Ondanks alles begint ze zich in het nieuwe dorp thuis te voelen, vooral door de gezellige flapuit Willemijn, haar nieuwe vriendin. Willemijn heeft een jonger zusje Maaike, dat net als Julia veel van dansen houdt.
Julia leert ook Willemijns vrienden kennen, zoals de knappe Lex, die op haar vroegere vriendje lijkt, en de jaloerse Nina die rare opmerkingen over haar familie maakt. En natuurlijk Bas, de oudere broer van Willemijn. Julia komt hem regelmatig tegen op onverwachte momenten, en dat vindt ze niet altijd leuk!
Julia heeft veel vragen over vroeger. Maar haar moeder is er niet, en heeft ook nooit iets verteld over vroeger. Er wordt haar veel duidelijk, als ze op bezoek gaat bij de oude balletlerares van haar moeder...

Meer titels van Anja Elshout:
Raadsels (v/a ca. 13jr)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.