CS 137: Patricia Grasso - Gestolen Geluk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De roodharige Brigette Devereux had het gezicht van een engel en het temperament van een tijgerin. Nadat ze bij volmacht met een lompe Schot was getrouwd, sloeg ze op de vlucht... en belandde regelrecht in de armen van een knappe vreemdeling. Zijn ogen waren donker als de nacht, zijn ziel duister. Zijn brandende kussen en vrijpostige liefkozingen wekten bij haar een heftig, verboden verlangen. Pas toen ze zich met lichaam en ziel aan hem overgeleverd had, ontdekte ze zijn bedrog.
Lord Iain MacArthur dacht dat hij de amoreuze slag gewonnen had toen hij zijn mooie bruidje veilig en wel naar Dunridge Castle had gebracht. Hier zou ze wel leren wat gehoorzaamheid was! Maar de eigenwijze schoonheid was weer op de vlucht geslagen!
Terwijl er oorlogen woedden en tronen wankelden, achtervolgde hij de vrouw die zijn hart had veroverd, van sprankelend blauwe meren en robuuste, Schotse kastelen tot aan een oud, Engels landgoed en de sloppen van Londen. Hij moest haar vinden en temmen, al zou het hem zijn leven kosten!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.