Creatief koken: Joods

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 27x bekeken
  • Datum geplaatst 7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback (21x27cm), uitgave 2004, 96 blz. in kleur. Rand kaft licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D10]

De joodse keuken is veel meer dan alleen een keuken, hij herbergt vele tradities. Joodse mensen houden zich aan talrijke regels en voedselwetten die veelal uit eeuwenoude heilige teksten komen. Joodse gemeenschappen leven verspreid over de hele wereld. Daarom zijn joodse gerechten
totaal verschillend. In dit deel van de Creatief-kokenserie wordt de joodse keuken helder uiteengezet. Een selectie uit de lekkerste gerechten komt voorbij: wat denkt u van een Geroosterde-bietensalade met balsamicoazijn en dille; Perzisch lamsgerecht met gedroogd fruit en als afsluiter Servische appelcake?

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.