MarktPlaza

Count Down Box – Kerstpakket – Cadeau Pakket

200x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Zo ontzettend leuk om cadeau te geven aan een familielid, een werknemer, een collega of gewoon lekker aan jezelf. Met deze box is het extra leuk om af te tellen naar de kerst, want met deze box mag je vanaf 24 tot en met 31 december iedere dag een stukje van de doos openen en zie je het cadeau voor die dag. Net als bij een advent kalender maak je het aftellen extra leuk en spannend.

Bestel op tijd want het duurt tussen de 5 – 7 dagen eer je de box ontvangt en je wilt natuurlijk niet te laat zijn!
Op de 2e foto zie je wat je terug kunt vinden in deze geweldige Countdown Box

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta Celebrate, Leeff, kerstpakketten, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic