COACHING - een inleiding voor praktijk en opleiding …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Coaching voor de Coach. 
Eindelijk een handleiding voor iedereen die deze nieuwe vorm van personeelsontwikkeling in de praktijk toepast of wil gaan toepassen.
Personeelsfunctionarissen, management consultants en psychologen die hun kennis en vaardigheden op dit voor de toekomst zo belangrijke gebied verder willen ontwikkelen, doen in dit boek ideeën op over hoe managers te ondersteunen bij de begeleiding van jobstress of mobbing en bij het doorvoeren van veranderingsprocessen.
Zij komen ook te weten hoe zij op de adequate en competente wijze kunnen adviseren over loopplanning of bij outplacement.
Interne personeelsadviseurs kunnen lezen hoe ze binnen hun eigen organisatie coaching kunnen realiseren, wan-neer externe of interne vormen zinvol zijn en in welke situaties individuele, groeps- of teamcoaching raadzaam is.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt een grote variëteit aan coachingmethoden en de effecten ervan behandeld. Creatieve technieken en werkvormen - waarbij oefenen en ervaren centraal staan - vullen moderne vormen van gespreksvoering aan.

Uitgave: Longman
Hardcover editie
353 pagina's
In nieuwstaat
(CDJK)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.