Clive Cussler.....Schokgolf

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het is een boek met harde kaft en stofomslag.

De Australische multimiljonair en diamantmagnaat Arthur Dorsett heeft een ingenieus plan bedacht om een monopoliepositie op de wereldmarkt te veroveren. Zijn illegale high-tech uitvinding om diamanten te delven is niet alleen uniek maar ook meedogenloos.
De levens van grote aantallen zeedieren en meer dan een miljoen mensen staan op het spel.De legendarische avonturier Dirk Pitt vertrekt op een expeditie naar het Zuidpoolgebied om een mysterieuze, dodelijke plaag te onderzoeken die onder de dolfijnen- en zeehondenpopulatie is uitgebroken.

Het ideale decor is geschapen voor een fantastisch avontuur dat zich boven en onder de zeespiegel afspeelt. Stormen, honger en dorst trotserend, moet Dirk Pitt zich uit de meest onmogelijke situaties zien te redden - inclusief een vulkaanuitbarsting en levensgevaarlijke, mooie vrouwen - om de wereld van de ondergang te redden. Maar zelfs zijn vindingrijke geest en zijn niet aflatende overlevingsdrift kunnen Pitt niet voorbereiden op de verpletterende verrassing die zijn aartsrivaal Arthur Dorsett nog voor hem in petto heeft.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.