CL 87: Christina Skye - Onstuimige Hartstocht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 20x bekeken
  • Datum geplaatst 7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De twaalfde graaf van Thornwood was knap, cynisch en onweerstaanbaar charmant. Hij was de meest roekeloze afstammeling in een hele rij bandieten. Er was geen schandaal te groot voor deze Londense charmeur met zijn zilveren ogen en gouden tong. Slechts één vrouw had ooit zijn hart geraakt.
Thornwood zwoer dat hij de roekeloze India Delamere zou respecteren en beschermen. Hij schonk haar zijn liefde en zijn naam, maar moest zijn vaderland verdedigen in een bloedige, genadeloze veldslag. Daar verloor de graaf zijn leven. Hoewel...?
India Delamere verborg haar pijn achter een verblindende glimlach. Door zich in het uitbundige uitgaansleven van de Londense society te storten, probeerde ze haar verpletterende verdriet te verwerken. Tot haar grote schrik dook opeens de graaf van Thornwood weer op, maar hij was een vreemde geworden. Spoedig raakte de koppige, beeldschone India verwikkeld in een wereld van bedrog, maskerades en intriges. Ze was echter vastbesloten het mysterie te ontrafelen van de man die ze niet kon vergeten.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.