CL 538: Sara Blayne - De Zwarte Roos

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Gideon Rochelle, de markies van Vere, had een gewaagde oplossing gevonden voor zijn geldproblemen. Hij kluste bij als de mysterieuze, romantische struikrover De Zwarte Roos.
Hij was het gesprek van de dag, vooral onder de dames die door hem beroofd waren en die ervaring nog best een keertje over wilden doen. Toen kreeg Vere te maken met een dubbelganger: de beeldschone dochter van zijn allergrootste vijand. Het verleiden van de roodharige Lady Constance zou zijn ultieme wraak kunnen zijn.
Lady Constance probeerde Vere ervan te overtuigen dat hij haar de fijne kneepjes van het struikroversvak moest leren. Ze wilde niets liever dan goedmaken wat hem door haar familie was aangedaan. Maar al snel verloor ze zichzelf in de bedwelmende en gevaarlijke mengeling van avontuur en Gideons hartstochtelijke kussen. En ze wist niet dat haar komst de wraakplannen van de markies behoorlijk in de war hadden gebracht.
Geen van beiden had erop gerekend dat hun hart wel eens een belemmering zou kunnen vormen voor hun zorgvuldig uitgedachte plannetjes.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.