CL 272: Elizabeth Gregg - Onweerstaanbare Vijand

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Als eigenaar van de Double H ranch deed Charlotte 'Charlie' Houston hetzelfde werk als de mannen. Het uitgestrekte land van Montana stelde zelfs de meest geharde cowboy zwaar op de proef, en de ontberingen hadden Charlies vader het leven gekost.
Charlie zelf mocht dan een alleenstaande vrouw zijn, haar land liet ze zich door niemand ontstelen. Ook niet door Mitch Fallon, de revolverman die voor de grootste gronddief van Montana werkte. Fallon had kille ogen, was razendsnel met zijn pistool, en werd beheerst door wraakzucht. Maar hij straalde ook een primitieve mannelijkheid uit die Charlies hart sneller deed slaan. En ondanks zijn hardheid voelde ze dat hij in de grond een fatsoenlijk mens was die rechtvaardigheid hoog in het vaandel had.
Ze waren echter elkaars tegenstander in een dodelijke strijd om grondbezit. Hij was een gedreven man die werd aangezet tot het doen van onvergeeflijke dingen. Zij was een vastbesloten vrouw die voor haar leven vocht. Desondanks werden ze bij elkaar gebracht door hartstocht, verlangen en een liefde die hun ondergang kon betekenen - of hun lotsbestemming.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.