Christmas from the vatican met bryan adams nieuw en ge…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 82x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Dvd is nieuw en in fabrieksfolie en nederlands ondertiteld
Dvd ophalen is mogelijk 9,99 euro
Dvd inclusief verzenden in luchtkussenenvelop 12,95 euro
Christmas from the vatican met bryan adams in folie
A musical Christmas from the Vatican
Featuring:
Bryan Adams, Dionne Warwick, Manhattan Transfer, Dee Dee Bridgewater, Nek, Randy Crawford, Tosca, Gino Vanelli, Gigi D'Alessio, Ars Canto Verdi, I Pooh, Syria and more
!
Met dit gevarieerde programma vol traditionele kerstliederen en geestelijke liederen, gefilmd vanuit de Pauselijke zetel van de rooms-katholieke kerk, is de alom gerespecteerde kersttraditie 'Natale in Vaticano' (Kerst in het Vaticaan) nu voor het eerst voor een televisiepubliek buiten Italië te zien.
Tegen een achtergrond van een Vaticaan in kerstsferen, met verfijnde lichteffecten en een cast van sterartiesten, brengt het 120-man sterke Turijnse sympfonieorkest, onder leiding van Renato Serio, de prachtigste melodieën ten gehore. De jaarlijkse Natale in Vaticano-concerten worden uitgevoerd in het Aulda Paolo VI theater in het Vati caan. De Natale in Vaticano vormt een onderdeel van het benefietproject "50 Churches for Rome, Third Millenium", een project dat geld inzamelt voor de financiering van sociale activiteiten binnen de katholieke kerk. In het bijzonder is het geld bestemd voor de bouw van 50 nieuwe kerken in de arme buitenwijken van Rome. De artiesten verlenen hun medewerking kosteloos - het is een grote eer deel uit maken van dit concert. Het is een traditie dat de deelnemrs op de dag voor het concert op audiëntie bij de Paus gaan.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.