MarktPlaza

Chinees koken

140x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Rebecca Hsu Hui Min.
hardcover, als nieuw.
44 recepten
Dit prachtige boek, vol met overheerlijke recepten kwam op een bijzondere manier tot stand. De schrijfster, Rebecca Hsu Hui Min -hetgeen betekent: ‘Stralende Wijsheid’- was ooit muziekstudente.
Later maakte ze van haar hobby – koken- haar beroep en nu wordt ze ‘Hongkong’s koningin der kookkunst’ genoemd. Onder andere door haar werk voor de televisie worden duizenden huisvrouwen geïnspireerd zich te bekwamen in de geheimen van de Chinese kookkunst.
Op uitnodiging maakte Rebecca Hsu Hui Min een wereldtournee, om in de culinaire centra van Europa en Amerika de geheimen van de Chinese kookkunst te demonstreren. Tijdens een verblijf in Zwitserland werd het idee voor dit boek spontaan geboren en in daden omgezet. Met een geweldig enthousiasme gingen alle medewerkers aan het werk. Met de uitgever stelde ‘Stralende Wijsheid’ de lijst met recepten samen, bereidde elk van de 44 gerechten, garneerde ze op de vaderlandse manier en serveerde ze op traditionele wijze. Terwijl de gerechten nog dampten en hun heerlijke geur verspreidden, deed de fotograaf zijn werk. De redacteur overlegde met ‘Stralende Wijsheid’ hoe de gebruiker van dit boek in te wijden in de Chinese keuken en tafelgebruiken. Zo is dit overzichtelijk samengestelde boek, vol met heerlijke recepten, tot stand gekomen, voor de hobbykok, de fijnproever en de fantasievolle huisvrouw.