CHEF SCHOOL

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 83x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Joanna Farrow

 - stap-voor-staptechnieken en basisrecepten

 - leer koken als een professional


hardcover met omslag, in nieuwstaat,

256pagina's.


Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.  


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.