Change One - Stap voor stap slank en fit

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 104x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2004, 320 blz. In kleur. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [111]

Ondertitel: baanbrekend 12-wekenprogramma. Het officiële Reader's Digest dieet.

De meeste diëten maken gewicht verliezen moeilijker dan het is, met als gevolg een onbevredigend resultaat. "Changeone - Stap voor stap slank en fit" is anders. Dit bijzondere programma van twaalf weken biedt eenvoudige vaardigheden om gewicht te verliezen - stap voor stap en met volop persoonlijke mogelijkheden. Met verfrissende en gemakkelijke tips en trucs voor een gezond gewicht en een betere conditie. Kortom, dit boek biedt alles wat nodig is om eindelijk het gewicht, de energie en de gezondheid te krijgen die gewenst zijn. "Changeone - Stap voor stap slank en fit" is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken op het gebied van voeding en heeft zijn succes bewezen in de Verenigde Staten en Engeland.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.