Celeste de Blasis...En haar stem verbrak de stilte.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het is een boek met harde kaft en stofomslag.
Het is 1869. Brenda Claybourne, een jonge, onstuimige lerares, dient woedend haar ontslag in bij de ouderwetse directeur van een strenge kostschool in Boston. Gelukkig vindt ze al snel een nieuwe baan, als gouvernante van het vijfjarige dochtertje van de arrogante Grey King.
Grey, heer en meester van een afgelegen landhuis in de ruige wildernis van het Amerikaanse noorden, is getekend door een tragisch verleden. Sinds de geheimzinnige dood van zijn beeldschone vrouw Jasmine is hij nooit meer de oude geworden. Sinds de nacht van de brand, waarbij Jasmine om het leven kwam, heeft Grey's dochtertje Melissa nooit meer gesproken en nooit meer gespeeld. Ze wiegt heen en weer en staart in de verte.
Het is Brenda's taak om het stilzwijgen van het angstige kleine meisje te doorbreken. Brenda vecht met inzet van al haar krachten om Melissa's vertrouwen te winnen en de waarheid over het duistere verleden van haar werkgever aan het licht te brengen. Dan vindt Brenda het geheime dagboek van Jasmine. Een vondst die haar eigen leven in gevaar brengt.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.