MarktPlaza

Cees Helder - restaurant Parkheuvel - hardcover

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Heel Europa telt slechts 49 restaurants met 3 Michelin-sterren. Daaronder bevinden zich veel illustere namen die in de culinaire wereld met respect worden uitgesproken: Bocuse, Blanc, Guérard, Senderens, Bas, Ducasse, Passard, Roux, Müller, Arzak, Adria, Wynants. En, sinds 2002, Helder. Cees Helder.

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat een nieuw Parkheuvelboek zijn entree maakt.
Een omvangrijk en inspirerend boek zoals u dat van Cees Helder mag verwachten, met meer dan vijftig nieuwe gerechten.
Maar ook de fysieke verschijning en het formaat beloven iets bijzonders.
Bij het openslaan leidt de schitterende fotografie u langs het beste van Helder: zijn unieke gerechten, zijn fraaie opmaak, zijn zoektocht naar de basis van in zijn keuken gebruikte ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zoals olijfolie uit Spanje, gevogelte uit Bresse en zuurkool uit Noord-Scharwoude.
Tezamen met het eigen verhaal van Rosalie en Cees Helder - hun gedachten, ervaringen en inspirerende locaties - vormt het een onvergetelijk boek van het hoogste niveau.

Een klein voorproefje van de gerechten: Coquille St. Jacques met een risotto van inktvis, Rundermerg met kaviaar en sjalottensaus, Aardappelmousseline met een risotto van inktvis, Gebakken ganzenlever met rode bietjes, gekookt met specerijen en citroenolie en talloze andere creaties van het hoogste niveau. Gerechten waarvan de bezoeker steeds opnieuw een regelrechte en toch onverwachte cultuurschok ervaart. Niet alleen door de fraaie opmaak van de gerechten. Neen, het is vooral de onvergelijkbare smaak, de bijna explosieve ontlading in de mond, de verbazing over hoe iets zo buitengewoon lekker kan zijn.

Cees Helder - restaurant Parkheuvel

Inmerc
gebonden, hardcover met stofomslag
192 pagina's
formaat: 31 x 30.5 x 2.5 cm
gewicht: 1850 gram
pakketpost


Boek is in zeer goede staat
cadeau-waardig

Zie ook mijn andere aanbiedingen, bij bestelling meerdere items krijgt u korting

====================================================================================