Catherine Coulter.......Verover mijn hart.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het is een boek met harde kaft en stofomslag.

Bijna was het hem gelukt. Bijna had haar voogd haar overweldigd. Maar de negentienjarige, beeldschone erfgename Caroline Derwent-Jones laat zich niet zomaar haar maagdelijkheid en haar fortuin afpakken door een oude vrek.

Midden in de nacht slaagt zij erin te ontsnappen, haar zogenaamde beschermer bloedend, woedend en gekneveld achterlatend. Onderweg naar haar tante in Cornwall ontmoet Caroline in een herberg de charmante maar zeer afstandelijke edelman North Chilton. En hoewel hij haar aanvankelijk voor een meisje van lichte zeden houdt en niets met haar te maken wil hebben, merkt North al gauw dat deze aantrekkelijke jonge vrouw met haar blonde haren en groene ogen in moeilijkheden verkeert.

North weet ook dat Caroline's tante niet meer leeft en nodigt haar uit op zijn kasteel Mount Hawke, waar vrouwen al heel lang niet welkom meer zijn. De enige manier die Caroline kan bedenken om haar toekomst veilig te stellen, is de eenzame mysterieuze North ten huwelijk te vragen. Zal hij haar aanzoek accepteren?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.