Capita Selecta uit de Kinder- en Jeugdpsychiatrie - Pr…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 32x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover linnen zonder stofomslag, uitgave 1963, 284 blz. Wat zuurvlekjes op kaft, naam op schutblad, accolades in potlood in inhoudsopgave; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B5]

Voor inhoud zie foto's.

Prof. dr. Th. Hart de Ruyter was de eerste hoogleraar Kinderpsychiatrie in Nederland. Hij was van 1952 tot 1973 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2001 overleed hij. Hart de Ruyter erkende het belang van de eerste jeugdervaringen en legde de nadruk op ‘warmte en zorg’ in de eerste levensjaren. ‘Moeilijke’ kinderen moesten volgens hem zo min mogelijk in internaten verblijven. Wanneer behandeling in de kinderpsychiatrische kliniek toch nodig was, dan was goede ‘terugplaatsing’ in de maatschappij van groot belang. Wanneer dat niet via het ouderlijk huis kon, dan kon de therapeutische gezinsverpleging uitkomst bieden. Als voorzitter van de Commissie Therapeutische Gezinsverpleging heeft hij de methodiek ontwikkeld en de eerste therapeutische gezinsverpleging opgezet en onderzocht.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.