Bzzlletin 273 - J. Coetzee

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2000, 72 blz. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

J.M. Coetzee (1940) is een Zuid-Afrikaans schrijver wiens werk in toenemende mate de aandacht trekt in ons land. Hij is van het niveau Andre Brink, Nadime Gordimer, Ernst van Heerden en Breyten Breytenbach. In dit themanummer van Bzzlletin worden verschillende kanten van deze schrijver belicht: onder meer de rol van Coetzee in de Zuid-Afrikaanse cultuur, de manier waarop hij de hedendaagse geschiedenis van zijn land schrijft, de invloed van de censuur, de rol van het landschap in zijn werk, de betekenis van de klassieke literatuur, en Coetzee als Achterbergvertaler en -interpretator. De essays, o.a. van de hand van Jacq Vogelaar en Aleid Fokkema, zijn helder geschreven, maar zullen vooral een publiek van Zuid-Afrika-kenners en literatuurwetenschappers aanspreken. Dit themanummer is een waardevolle bijdrage aan onze kennis van de belangwekkende hedendaagse Zuid-Afrikaanse literatuur.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.