Bzzlletin 272 - Jacq Vogelaar

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2000, 104 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Het tijdschrift Bzzlletin is op z'n best als het gewijd is aan één auteur. In dit nummer wordt Jacq Vogelaar (1944) via een enkel prozafragment, enkele gedichten en beschouwingen over zijn werk geïntroduceerd. Zowel de essayist en de romancier Vogelaar, als zijn belangrijke plaats als tijdschriftredacteur (o.a. van 'Raster') komen aan de orde. Van onder meer Rein Bloem, Anthony Mertens, K. Michel, Henk Pröpper, Chris Keulemans, Martin van Amerongen en August Hans den Boef (over het jeugdboek 'Het geheim van de bolhoeden') zijn reacties op Vogelaars werk opgenomen. Niet alleen de analyse van zijn schrijverschap speelt in de bijdragen een rol, maar bovenal, in de afdeling 'Terugschrijven', de persoonlijke reacties van de scribenten op Vogelaars werk. Dit 'Terugschrijven' geeft dit nummer een boeiende kleurigheid. Bzzlletin 272 wordt besloten met recensies over de gedichten van Toon Tellegen, over Komrij's 'Poëzie is geluk' en '52 Sonnetten bij het Verglijden van de Eeuw' en over 'Fantoompijn' van Arnon Grunberg. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.