Bzzlletin 270 - Thomese, Thomas Rosenboom, Kees 't Hart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 112 blz. Met zwart/wit foto's. Magazine is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Kees 't Hart, Thomas Rosenboom en P.F. Thomése hebben als auteur op het eerste gezicht schijnbaar weinig gemeenschappelijks. Ze delen hoogstens een voorliefde voor 'het vertellen van een verhaal'. Wie hun werk aan een nadere beschouwing onderwerpt, ziet tussen deze overigens zeer verschillend geaarde auteurs echter wel degelijk overeenkomsten. Zo situeerden zowel 't Hart, Rosenboom als Thomése hun recent verschenen romans in een al dan niet ver verleden. Uit het werk van genoemde auteurs spreekt, behalve een zekere fascinatie voor het historische, echter vooral een evident vakmanschap, dat zich uit in een specifieke aandacht voor de vorm en voor de intrige van het verhaal. De redactie van BZZLLETIN heeft via de in dit nummer opgenomen essays en interviews niet alleen geprobeerd erachter te komen waarom de drie genoemde auteurs ervoor kozen om hun romans in het verleden te situeren, maar was er met name op uit een duidelijker zicht te krijgen op de literatuur- en levensopvattingen van Kees 't Hart, Thomas Rosenboom en P.F. Thomése.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.