Bzzlletin 263 - Stadsplan

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1999, 88 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Waar planologische beschrijvingen, zakelijk als ze zijn, meestal niet uitmunten door beeldend taalgebruik en poëtische zeggingskracht, bezitten in de literatuur opgeroepen stadsbeelden van oudsher vaak wel die kwaliteit, van (ogenschijnlijk) plat realistische beschrijvingen tot en met labyrintische metaforen. In dit nummer van Bzzlletin is uit de onmetelijke voorraad nu een toevallig illustratief allegaartje bijeengebracht - Döblin, Reverdy, Benjamin, Aragon, Modiano, Bordewijk, Mulisch, Ferron, e.a. - om, zoals de in het voorwoord geponeerde doelstelling luidt, 'de literaire fundamenten op het spoor te komen die aan verschillende stadsbeelden ten grondslag liggen'. Dat lijkt rijkelijk hoog gegrepen en in dit ultra-korte bestek nauwelijks te realiseren. Al naar gelang des lezers referentiekader valt her en der zeker wel het een en ander te genieten en zijn er aanzetten tot nadere lectuur. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.