Bzzlletin 260 - In de schaduw van één boek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1998, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Dit nummer van het literaire magazine houdt zich voornamelijk bezig met Nederlandse schrijvers die hun bekendheid vooral te danken zouden hebben aan één boek. Zo passeren de revue de 'Max Havelaar' van Multatuli, de 'Camera Obscura' van Hildebrandt/Nicolaas Beets, Marcellus Emants met zijn 'Een nagelaten bekentenis', 'Land van Herkomst' van Du Perron, 'Mannekino' van Sybren Polet en F.M. Arions' 'Dubbelspel'. Verder is er een wat lossere bijdrage over 'Kees de Jongen' van Theo Thijssen, een koldertoespraak van Gerrit Komrij over 'Ik Jan Cremer' en een stuk over Frans Kellendonk die de geschiedenis dreigt in te gaan als de schrijver van 'slechts' de roman 'Mystiek Lichaam'. Aandacht wordt ook gevraagd voor de (ten onrechte) vergeten schrijver H. van Grevelingen (onlangs verscheen zijn gebundeld werk), en er is een beschouwing over het eenzijdige lezen voor de lijst in het onderwijs. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.